For det meste er høreapprat behandlingen hos os uden egenbetaling

I 3 ud af 4 tilfælde udleverer vi høreapparater til dig med en minimal egenbetaling på 500 kr. for to høreapparater. Beløbet dækker udgifter til filtre og propper, som høreapparat firmaerne, i modsætning til tidligere, er begyndt at opkræve betaling for. I de tilfælde med større egenbetaling, garanterer vi kvalitet til rimelige priser. Med det generelle offentlige tilskud til høreapparat behandling, samt et eventuelt supplerende helbredstillæg fra din kommune, vil du kunne få afhjulpet dit høretab for få tusind kroner i egenbetaling.

Med tilskud fra Sygeforsikring Danmark samt et eventuelt helbredstillæg fra din kommune, vil vi kunne afhjælpe dit høretab for få tusind kroner. Kvalitet behøver ikke ruinere dig.

Det er vores målsætning at levere høj kvalitet til rimelige priser. Høreapparat-behandling.dk er derfor blandt de billigste når det kommer til egenbetaling.

Den endelige egenbetaling for høreapparat behandlingen aftales med os inden høreapparaterne bestilles og udleveres. Herefter har du ingen uforudsete udgifter.

Har du modtaget et tilbud fra en anden høreapparat leverandør, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få et tilbud på identiske høreapparater.

Vi kan næsten altid garantere dig, at vores priser vil være betydeligt lavere på identiske høreapparater.