For det meste er høreapprat behandlingen hos os uden egenbetaling

Vi kan i 3 ud af 4 tilfælde udlevere høreapparater til dig helt uden nogen egenbetaling. I de resterende tilfælde med egenbetaling, garanterer vi kvalitet til rimelige priser. Med det generelle offentlige tilskud til høreapparat behandling, samt et eventuelt supplerende helbredstillæg fra din kommune, vil du kunne få afhjulpet dit høretab for få tusind kroner i egenbetaling.

Hos høreapparat-behandling.dk vil en eventuel egenbetaling for et høreapparat af god kvalitet, udover det generelle offentlige tilskud typisk være 2 - 3.000 kr. per høreapparat. Hvis du ønsker at blive behandlet med de nyeste og allermest avancerede høreapparater der findes på markedet, vil egenbetalingen være noget højere.

Med tilskud fra Sygeforsikring Danmark samt et eventuelt helbredstillæg fra din kommune, vil vi kunne afhjælpe dit høretab for få tusind kroner. Kvalitet behøver ikke ruinere dig.

Det er vores målsætning at levere høj kvalitet til rimelige priser. Høreapparat-behandling.dk er derfor blandt de billigste når det kommer til egenbetaling.

Den endelige egenbetaling for høreapparat behandlingen aftales med os inden høreapparaterne bestilles og udleveres. Herefter har du ingen uforudsete udgifter.

Har du modtaget et tilbud fra en anden høreapparat leverandør, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få et tilbud på identiske høreapparater.

Vi kan næsten altid garantere dig, at vores priser vil være betydeligt lavere på identiske høreapparater.